„Traseul distracției”, în stațiunile Neptun-Olimp

Organizația de Management al Destinației Turistice Mangalia (OMD) împreună cu mediul de afaceri din stațiunea Neptun – Olimp organizează, sâmbătă, 23 iulie, un eveniment estival inedit, conceput special pentru turiștii care se află în vacanță în stațiunile Mangaliei.

Tonul distracției va fi dat la orele 20:00, în fața restaurantului „Calul Bălan” din Neptun, de unde va porni o caravană a veseliei, pe arterele principale din centrul stațiunii. Turiștii care vor lua parte la eveniment se vor opri la mai multe hoteluri și restaurante implicate în manifestarea estivală, unde vor fi serviți cu preparate culinare specifice fiecărei locații. Totodată, cei prezenți se vor destinde pe ritmurile muzicii oferite de gazde și vor putea dansa la invitația artiștilor. Traseul distracției cuprinde mai multe locații cunoscute, printre care: „ Calul Bălan, „Crama Murfatlar”, terasa „Antik”, terasa „Spring Time”, terasa „Maria”, terasa „Rose Marie”, terasa „Bâlea”, terasa „Foișor”, terasa „Olimp”, terasa „Oceanic”, ,terasa „Perla”, „Grand Hotel Caraiman”, hotel „Shine”, hotel „Neptun”, restaurant „Cireșica” și hotelurile „Panoramic”, „Amfiteatru”, „Belvedere”.

Pe durata deplasării între locațiile menționate, atmosfera va fi întreținută de DJ, cu muzică și voie bună, iar turiștii sunt invitați să se alăture caravanei, pe traseul distracției. Reprezentanții OMD Mangalia au declarat că au organizat această manifestare estivală, cu scopul de a oferi turiștilor alternative de distracție și petrecere a timpului liber în stațiunile Neptun-Olimp, dar și pentru a atrage cât mai mulți vizitatori în stațiunile din sudul litoralului, care vor beneficia de o promovare specială cu ocazia acestui eveniment.

La rândul său, primarul Mangaliei, Radu Cristian, a declarat că susține această inițiativă a OMD Mangalia și mediului de afaceri din turism și că încurajează ca acest eveniment să devină o tradiție, în stațiunile Neptun – Olimp, dar și în celelalte, precum Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter.

„Este de apreciat efortul comun al agenților economici din turism, care și-au dat mâna pentru a revitaliza turismul, prin concepte de acest gen, dar și altele la fel de atractive. Municipalitatea sprijină inițiativele hotelierilor de a face ca turiștii să se simtă bine la noi pe litoral și să își dorească să revină la mare, cu aceeași bucurie și entuziasm de fiecare dată”, a subliniat edilul Radu Cristian.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Circa 50 de hectare de teren, inclusiv o stână, au luat foc din cauza unui exercițiu militar româno-francez

vin iul. 22 , 2022
Vineri, 22 iulie, în jurul orei 13.00, în poligonul Babadag, în urma activităților executate de partenerul francez – trageri cu tunul de calibru 105 mm de pe transportoarele blindate din dotare, a izbucnit un incendiu de vegetație. Din cauza vântului puternic, incendiul s-a extins dincolo de șanţul care delimitează poligonul […]

V-ar putea interesa și: