Trebuia să fie în carantină, dar a mers la prostituate. Pe cine a amendat Poliția

Un bărbat de 33 de ani, din județul Olt, care trebuia să fie în carantină, după ce s-a întors dintr-o țară cu risc epidemiologic, a fost găsit de jandarmi la o pensiune din Arad. El a fost dat în vileag de o femeie care practica prostituția și pe care bărbatul nu a mai plătit-o, informează Mediafax, citat de Digi 24.

Bărbatul de 33 de ani a fost depistat de jandarmi la o pensiune din Arad, în urma unui apel la 112, efectuat de o femeie care a reclamat că bărbatul i-ar fi datorat o sumă de bani și nu mai vrea să-i dea.

Jandarmii arădeni au mers la adresa indicată, au găsit acolo cele două persoane, iar în urma verificărilor au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip „coronavirus asociat” și avea obligația legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, respectiv până în data de 30 noiembrie inclusiv.

În ceea ce privește scandalul dintre cei doi, pentru care femeia a sunat la 112, acesta ar fi pornit după ce bărbatul nu i-ar fi plătit serviciile sexuale oferite.

Jandarmii l-au sancționat pe bărbat cu amendă în valoare de 3.000 de lei, pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat.

De asemenea, femeia a fost sancționată cu amendă de 500 de lei pentru „atragerea de persoane, sub orice formă, săvârșită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obține foloase materiale”.
Un comentariu la “Trebuia să fie în carantină, dar a mers la prostituate. Pe cine a amendat Poliția

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Marș de protest în Constanța

Dum nov. 21 , 2021
Mai mulți constănțeni au ieșit în stradă să protesteze, duminică seară. După ce s-au strâns în fața prefecturii, au pornit pe traseul: Prefectura – bd. Tomis – Dacia – Casa de Cultură. Oamenii protestează împotriva certificatului verde, dar și împotriva regulamentului de acces în zona peninsulară a Constanței. Marșul este […]

V-ar putea interesa și: