Trecere de pietoni cu scuar pe strada Dezrobirii din Constanța

Primăria Municipiului Constanța a decis, în urma sesizărilor venite din partea locuitorilor din zonă, să amenajeze un scuar la trecerea de pietoni situată pe strada Dezrobirii, la intersecția cu strada Eduard Caudella.

Trecerea de pietoni a fost marcată și semnalizată corespunzător. În zona axului drumului a fost construit un scuar și a fost amplasat un refugiu protejat de garduri care le oferă astfel posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei si să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare.

De asemenea, suprafața pietonală a fost delimitată prin montarea de borduri.

Măsura înființării acestei treceri de pietoni a fost adoptată de Comisia de Circulație, fiind avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “Trecere de pietoni cu scuar pe strada Dezrobirii din Constanța

  1. Alta porcarie. Au ingustat partea carosabila. Din trei benzi cate erau dupa giratoriul cu Eliberarii, au strangulat traficul la doua benzi. Primarul si habarnistii din comisia de circulatie au singurul scop, acela de a bloca traficul in Constanta? Dupa Lapusneanu, acum au inceput cu Dezrobirii/Soveja? Oricum, de mai bine de un an se fac ca lucreaza dar de fapt doar au decopertat intre fosta Cora si Tomis 3. NU MAI FACETI NIMIC IN CONSTANTA! Tot ce faceti e mai prost decat inainte de ideile voastre tampite.

  2. Oricum, pe vechea trecere, pietonilor aflati la 3-4 m de axul drumului li se acorda prioritate de autovehiculul de pe banda 3 a celuilalt sens de mers, deci circulatia se oprea pe banda respectiva, apoi si pe celelalte doua benzi cand pietonii ajungeau la axul drumului. In consecinta, in situatia data se circula tot pe doua benzi pentru o perioada de timp in care pietonii se aflau in traversare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tânără ucisă de urs în timp ce vorbea la 112: „A târât-o și a aruncat-o la 120 de metri în firul văii”

mie iul. 10 , 2024
Noi informaţii în cazul tinerei de 19 ani, atacată şi ucisă cu bestialitate de un urs, pe traseul Jepii Mici, din Munţii Bucegi. Tragedia a avut loc sub privirile îngrozite ale iubitului ei, dar şi în telefon cu dispecerii 112. Din primele informaţii, se pare că atât fata, cât şi […]

V-ar putea interesa și: