Trecere de pietoni de la Școala Gheorghe Țițeica, blocată de o bucată de copac. Elevii, obligați să meargă pe șosea

O trecere de pietoni de la Școala Gheorghe Țițeica din Constanța este blocată de o bucată de copac.

Este vorba despre cea amplasată pe strada Flămânda.

Zona este cu atât mai periculoasă pentru elevi cu cât acolo nu există trotuar. Acesta este ocupat de gardul unei case, iar copiii și părinți sunt obligați să meargă pe șosea, printre mașini.

Echipe ISU intervin pentru a curăța copacii de crengile care stau să cadă.

Școala Gheorghe Țițeica are circa 1.500 de elevi.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a închis și liceul din Băneasa

joi feb. 6 , 2020
La Liceul teoretic Băneasa se suspendă cursurile pentru 06.02.2020, din cauza ninsorii abundente și a drumurilor închise. „Distribuirea energiei electrice se întrerupe, avem semnal foarte slab la telefon și internet”, spune conducerea liceului. Se va asigura permanența în unitate. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate […]
drdp constanta

V-ar putea interesa și: