Trecerea la ora de vară nu afectează circulația trenurilor de călători în Constanța

Trecerea la ora de vară nu afectează circulația trenurilor de călători de pe raza de competență a Regionalei CF Infrastructură Constanța.

Începând de duminică 31 martie 2024, în activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficială de vară, astfel, ora 03.00 devenind ora 04.00. Ora de vară este valabilă până în ziua de 27 octombrie 2024, la ora 04.00.

În noaptea de 30 spre 31 martie 2024, la nivel național trenurile de călători și marfă vor fi îndrumate din stațiile de formare, până la ora 03.00, care devine ora 04.00. Trenurile care au plecări programate între orele 03.01 și 04.00 vor intra în circulație cu întârziere față de ora din livretul de mers.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Explozie la Petromidia. S-a activat Planul Roșu de Intervenție

vin mart. 29 , 2024
O explozie s-a produs vineri dimineaţă, la Rafinăria Petromidia. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Nu sunt înregistrate victime. „În prezent, Rompetrol Rafinare desfăşoară revizia generală a rafinăriei Petromidia. Activităţile şi operaţiunile sunt oprite pentru lucrări de mentenanţă, recertificarea şi modernizarea a unităţilor de producţie. Pe fondul acestora, în […]

V-ar putea interesa și: