Trei accidente auto au avut loc în această dimineață

accident

Una dintre mașinile accidentate pe DN 39

Trei accidente auto au avut loc în această dimineață, în județul Constanța.

În jurul orei 06.15, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism în localitatea Tuzla, pe DN 39, dinspre Mangalia către Constanța unde, în dreptul unui imobilul, pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță, a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de un tânăr, de 20 ani. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului din urmă.

În jurul orei 06:40, o femeie, de 62 de ani, a condus un autoturism pe strada Decebal din localitatea Hârșova iar la intersecția cu strada Traian, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 23 de ani, pe str. Traian.
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto.

În jurul orei 07:50, o femeie, în vârstă de 43 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre localitatea Nicolae Bălcescu spre localitatea Mihail Kogălniceanu unde, ajungând la km 180+700m, a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabile, către dreapta. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto și vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față, un bărbat, în vârstă de 29 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.