Trei accidente rutiere astăzi, în municipiul Constanța

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Trei accidente rutiere grave au avut loc sâmbătă în județul Constanța. Unul dintre șoferii vinovați era sun influența alcoolului și a fugit de la locul faptei.

Polițiștii constănțeni spun că astăzi, în jurul orei 02.20, un bărbat de 21 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Baba Novac către strada Ștefăniță Vodă și când a ajuns la sensul giratoriu de la intrarea a doua a centrului comercial Vivo, având în vedere direcția de deplasare, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum și a neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției către dreapta și a intrat în coliziune cu un gard din beton.
După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, acesta fiind identificat în scurt timp de polițiști.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a pasagerului dreapta față, un bărbat de 25 de ani.

În jurul orei 09.50, un barbat de 51 de ani a condus un autoturism pe strada Eliberării, dinspre strada Dezrobirii către strada I.L. Caragiale şi în zona trecerii de pietoni din apropierea intersecţiei cu strada Cutezătorilor, a surprins şi accidentat un bărbat de 30 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii în zona trecerii de pietoni, la circa 1 m de aceasta, din stânga conducătorului auto.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului.

De asemenea, în jurul orei 10:30, un bărbat de 34 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, din municipiul Constanţa, dinspre str.I.G. Duca către strada Portiţei iar la intersecţia de tip giratoriu cu strada Nicolae Iorga nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de bărbat de 32 de ani, care circula pe strada Nicolae Iorga, către Casa de Cultură.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei de 34 de ani, pasageră dreapta faţă în primul autoturism.

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
Mitshubishi
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.