Trei accidente rutiere joi dimineață, în județul Constanța

Un echipaj SMURD a intervenit la accidentul din stațiunea Mamaia
Un echipaj SMURD a intervenit la accidentul din stațiunea Mamaia

Trei accidente rutiere au avut loc joi dimineață, în județul Constanța.

Primul, în jurul orei 05.00, a avut loc în municipiul Constanța, la intersecția străzilor Dezrobirii și Eliberării. O persoană a fost rănită ușor.

Al doilea s-a întâmplat în Mamaia. În jurul orei 07.11, un bărbat, de 42 de ani, a condus un autoturism în stațiunea Mamaia, pe banda numărul 2, dinspre Constanța către Năvodari, iar în dreptul hotelului Iaki a surprins și accidentat un pieton, bărbat de 66 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto.

Aproape de ora opt, un alt accident s-a produs pe drumul național 39 E, spre Cumpăna. Au fost implicate două autoturisme. O persoană a fost rănită.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PSD depune moțiune de cenzură. Nu vrea alegerea primarilor în două tururi

joi ian. 30 , 2020
PSD depune astăzi moţiune de cenzură, nemulțumit că Guvernul și-a asumat răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi. Conform Regulamentului Parlamentului, moţiunea de cenzură iniţiată de cel puţin o pătrime din numărul total al deputaţilor şi senatorilor se prezintă birourilor permanente şi se comunică Guvernului de către preşedintele Camerei Deputaţilor, […]

V-ar putea interesa și: