Trei adolescente au plecat de la școală și nu au mai ajuns acasă

Trei adolescente au fost date dispărute astăzi: una de 13 ani şi două de 15 ani. Toate au plecat de la şcoală şi nu au mai ajuns la domiciliu.

„Poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi în acestă seară, cu privire la faptul că o minoră, de 13 ani, din municipiul Botoşani, nu a mai ajuns la domiciliu, după terminarea orelor de curs. Aceasta este elevă la o unitate de învăţământ, din municipiul Botoşani, iar în mod obişnuit,  în jurul orei 19:00, termină cursurile şi se deplasează spre domiciliu”, a transmis, miercuri seară, IPJ Botoşani. Poliţiştii au transmis datele de identificare ale fetei, GURIUC CLAUDIA ELENA: Semnalmente: 1,65 m înlălţime, 40 de kg, păr castaniu, tuns la nivelul umerilor, ochi căprui. Vestimentaţie: era îmbrăcată cu  trening verde, adidaşi negri si purta pe umăr un rucsac negru. „Rugăm cetăţenii care deţin informaţii cu privire la această persoană să apeleze  112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, au mai transmis poliţiştii.

Sesizări similare au făcut şi două familii din judeţul Brăila.

„În această seară, 22 martie a.c., la sediul I.P.J. Brăila s-au prezentat două femei care au sesizat faptul că fiicele lor, PANAIT LARISA DANIELA MARINELA, în vârstă de 15 ani şi MORARU ELISSE DANIELA, în vârstă de 15 ani, ambele din municipiul Brăila, au plecat împreună de la şcoală şi până în prezent nu au mai revenit la domiciliu”, a transmis IPJ Brăila. Semnalmente PANAIT LARISA DANIELA MARINELA: 170 cm, aproximativ 60 de kg, ochi căprui, păr şaten, creţ, fără semne particulare. Îmbrăcăminte: geacă de culoare închisă, blugi de culoare albastru, adidaşi de culoare negru. Semnalmente MORARU ELISSE DANIELA: 160 cm, aproximativ 64 de kg, ochi căprui, păr şaten deschis, vopsit blond, fără semne particulare. Îmbrăcăminte: geacă scurtă de blană de culoare negru, blugi de culoare negru, adidaşi de culoare alb.

„Pentru minorele PANAIT LARISA DANIELA MARINELA şi MORARU ELISSE DANIELA s-a solicitat căutarea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acestea se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a mai transmis IPJ Botoşani.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO A început exercițiul multinațional „Sea Shield 2023”

mie mart. 22 , 2023
Forțele Navale Române organizează, în perioada 20 martie – 2 aprilie, exercițiul multinațional „Sea Shield 2023”, în sud-estul României, pe mare, pe fluviu, în Delta Dunării și în zona costieră. Aproximativ 3.400 de militari și reprezentanți ai mai multor instituții din sistemul național de apărare, precum și din alte 12 […]
Sea Shield

V-ar putea interesa și: