Trei afgani au încercat să intre în România ascunși în remorca unui auto-marfar

Trei afgani au încercat să intre în România ascunși în remorca unui auto-marfar

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, în  Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, pe sensul de intrare în țară, trei cetățeni afgani ascunși în remorca unui auto-marfar.

În data de 29.04.2022, în jurul orelor 09:00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negru-Vodă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, desfășurând activități comune de control împreună cu polițiștii de frontieră bulgari, asupra unui ansamblu rutier format din cap tractor si semiremorcă, pe sensul de intrare în România, au observat faptul ca prelata semiremorcii prezenta urme de tăiere.

Aceștia au procedat la verificarea interiorului acesteia, ocazie cu care au descoperit trei persoane, de sex bărbătesc, cetăţeni afgani, care intenționau să intre ilegal în România pentru continua călătorie spre țări din vestul Europei.

Ca urmare a celor constatate, cazul a fost preluat de către autoritățile bulgare pentru continuarea cercetărilor.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproape 500.000 de polițe RCA emise de City Insurance încetează pe 11 mai. Ce trebuie să faceți dacă aveți asigurare la ei

lun mai 2 , 2022
Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.) atrage atenția asupra faptului că polițele RCA emise de societatea City Insurance încetează de drept pe 11 mai 2022, chiar dacă perioada de valabilitate a acestora depășește data menționată. Tribunalul București a admis cererea de deschidere a procedurii de faliment formulată de A.S.F. pe numele […]
accident (6)

V-ar putea interesa și: