Trei bărbați au murit pentru a salva o adolescentă care se îneca. Care e starea ei acum

Fotografie de arhivă

O adolescentă trăiește astăzi pentru că trei bărbați s-au sacrificat pentru ea. Pare o poveste din filme. Din păcate, s-a petrecut în realitate, în stațiunea Mamaia, pe 14 august.

O adolescentă intrase în apă și avea probleme, era pe pragul de a se îneca. Oamenii de pe plajă au observat și au încercat să o ajute. Au format un lanț uman. Se țineau de mâini, ca să nu fie luați de curent, și încercau să ajungă la fată.

„Am intrat cu un salvamar, salvamar care din păcate, e şi el întins pe jos. Totul s-a întâmplat în partea asta de aici. A fost apa până în brâu şi i-a luat curentul pe toţi. Practic, ai fost în apă vreo 8. Au fost duşi în curent în partea cealaltă, trei am scos noi, încă unu au scos salvamarii şi au venit ceilalţi cu skyjetul şi i-au scos pe toţi”, a declarat un martor pentru observatornews.ro.

Patru persoane au fost scoase la mal de scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Din păcate, patru dintre ei au murit.

„Trei bărbați, de 34 de ani, 43 de ani, respectiv 46 de ani, nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarate decedate.”, a anunțat IPJ Constanța.

O a patra persoană a fost internată la Spitalul Județean Constanța, la secția ATI, în stare gravă. Din informațiile noastre, și acesta a murit ulterior.

Minora de 16 ani a fost resuscitată și transportată la spital. Fata este acum conștientă, cooperantă. Va mai rămâne internata pentru îngrijiri, dar ca starea ei e stabilă.

Pe 14 au mai murit trei persoane înecate: în Mamaia, Venus și Costinești.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Trei bărbați au murit pentru a salva o adolescentă care se îneca. Care e starea ei acum

  1. Cine va avea curajul sa analizeze care a fost „contributia ” dragajului facut in zona litorala a plajelor ( luand nisip si scoici de pe fundul marii ) la aparitia gropilor adanci in apropierea malului ? Cine si de ce a hotarat sa se faca aceste investitii de MILIARDE (da, miliarde) de euro ? Deja pot fi trase concluzii clare ,dar nu se vrea pentruca urmeaza sa continue aceste dragaje…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Îți place să scrii și vrei să-ți dezvolți imaginația? Atelier de scriere dramatică la SEAS

mar aug. 15 , 2023
Ai între 14 și 19 ani? Ești din Constanța? Ești liber în perioada 𝟏𝟖-𝟐𝟎 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭? Îți place să scrii și vrei să-ți dezvolți imaginația? Vrei să cunoști oameni faini? Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului (SEAS) își dilată valurile în #𝐒𝐄𝐀𝐒𝐟𝐨𝐫𝐓𝐄𝐄𝐍𝐒 și îți aduce noi surprize: 𝒖𝒏 𝒂𝒕𝒆𝒍𝒊𝒆𝒓 𝒅𝒆 𝒔𝒄𝒓𝒊𝒆𝒓𝒆 𝒅𝒓𝒂𝒎𝒂𝒕𝒊𝒄𝒂̆ […]

V-ar putea interesa și: