Trei bărbați din Henri Coandă furau de pe plaja din Mamaia. Au intervenit polițiștii de la Acțiuni Speciale FOTO VIDEO

În noaptea de 28 iunie, în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au depistat în flagrant delict, pe o plajă din stațiune, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 43 și 49 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce ar fi sustras un rucsac aparținând unei turiste de 22 de ani.

Totodată, în cursul zilei de ieri, polițiștii stațiunii Mamaia, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție la locuințele deținute de aceștia.

Prejudiciul, de aproximativ 5.700 de lei, a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar în cursul zilei de astăzi au fost prezentați instanței de judecată, care a emis pe numele acestora măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ultimul weekend al stagiunii 2020 – 2021 a Teatrului de Stat Constanța

Wed Jun 30 , 2021
Ultimul weekend al stagiunii 2020 – 2021 a Teatrului de Stat Constanța vine cu divertisment de cea mai bună calitate: o comedie franțuzească bulevardieră, una românească, iar ultimul spectacol, după piesa americanului Neil Simon, pentru a marca Ziua Independenței Statelor Unite ale Americii, 4 Iulie. Vineri, 2 iulie, de la […]
descult in parc