Trei bărbați, prinși cu droguri în campusul social Henri Coandă

Sâmbătă, 18 martie, jandarmii Grupării Mobile Constanța au acționat în sistem integrat alături de colegii din Inspectoratul de Poliție Județean Constanța și Garda de Coastă, precum și în cadrul patrulelor independente pentru menținerea liniștii și ordinii publice la nivelul municipiului Constanța, dar și în celelalte județe aflate în competență.

Astfel, pe timpul patrulării în cartierul Henry Coandă din Constanța, în jurul orei 11.00, jandarmii au observat un grup de 3 bărbați cu vârste între 31 și 33 de ani, care la vederea echipajului au intrat grăbiți într-o scară de bloc unde au aruncat și împins cu piciorul sub scări un număr de 16 bile de staniol. Urmare a verificărilor efectuate de către jandarmi, aceștia au recunoscut că bilele de staniol le aparțin, că au fost cumpărate pentru consum propriu și că în interiorul lor se află fragmente vegetale de culoare verde.

Având în vedere suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise, jandarmii grupării au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere si consum de substante psihotrope conform Legii 143/2000, iar bunurile găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța are unul din cele mai mari tarife la transportul în comun din România, deși Vergil Chițac a promis că va fi gratis

lun mart. 20 , 2023
Un abonament pentru transportul în comun costă 125 de lei pe lună în municipiul Constanța. Este al patrulea cel mai ridicat preț din România, arată o analiză a platformei Picodi.com. Asta deși în campania electorală actualul primar Vergil Chițac promitea transport în comun gratuit pentru rezindenți. După ce a fost votat, […]

V-ar putea interesa și: