Trei bărbați răniți după ce un microbuz s-a răsturnat

Trei bărbați au fost răniți după ce un microbuz s-a răsturnat.

Polițiștii spun că în data de 31 mai, în jurul orei 20.20, un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a condus un autoturism pe DN 38, în afara localității Topraisar, dinspre Topraisar către Amzacea.

Când a ajuns la kilometrul 22, a pierdut controlul asupra direcţiei către dreapta, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. Cel mai probabil, acest lucru s-a întâmplat din cauza exploziei unui pneu.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a 3 pasageri, toți bărbați, în vârstă de 45 de ani, 30, respectiv 55 de ani.

accident topraisar

Medicii de la Ambulanță spun că primul are traumatism de umăr și abdominal, al doilea, traumatism toracic și abdominal, iar al treilea, traumatism abdominal.

În mașină se aflau opt persoane, muncitori necalificați care se întorceau de la serviciu.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zilele Orașului Ovidiu - distracție pentru toate gusturile

vin mai 31 , 2019
Zilele Orașului Ovidiu, care se vor desfășura în perioada 28 – 30 iunie 2019, aduc distracție pentru toate gusturile. Primăria Ovidiu a anunțat programul evenimentelor care vor avea loc în Parc Faleza Lac. vineri, 28 iunie, ora 16:00 – Festivalul cântecului popular „Elena Roizen”; ora 20:00 – Festival de muzică […]

V-ar putea interesa și: