Trei bărbați, reținuți de polițiști după ce au furat din corturi

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 04.30, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în cursul nopții, persoane necunoscute i-ar fi sustras dintr-un cort amplasat pe plaja comunei 23 August, mai multe bunuri, printre care un laptop, un telefon mobil și o sumă de bani.

Deplasați la fața locului, în urma desfășurării activităților operative, polițiștii au identificat un autoturism care se deplasa pe strada Tudor Arghezi din comuna 23 August, dinspre plajă către DN 39.

În autoturism au fost identificați 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 41 și 45 de ani, iar la examinarea vehiculului au fost depistate bunurile despre care există indicii că ar aparține persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cele 3 persoane au fost conduse la sediul Postului de Poliție 23 August pentru continuarea cercetărilor.

„Cei 3 au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Prejudiciul inițial, estimat la 32.000 de lei, a fost recuperat în proporție de 93% și predat părții vătămate.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Totodată, în urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul nopții trecute, cele 3 persoane ar fi sustras, dintr-un cort amplasat pe plaja Tuzla, un alt telefon, de la un turist de 42 de ani. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

  • Oricum SEFII POLITIEI Romane au aservit POLITIA ROMANA clanurilor de interlopii.
    A fost asa de vizibil la inmormantarea tiganului asta agramat care nu a contribuit la BUGETUL statului cu nimic dar care a fost deasupra LEGII.

Leave a Reply

Your email address will not be published.