Trei candidați la funcția de rector al Universității Ovidius

rugina
Victor Rugină, Octavian Unc și Cristian Moșnianu

Astazi, 10 martie, la Biroul Electoral Central al Universității „Ovidius” din Constanța au fost înregistrate candidaturile pentru funcția de Rector.

S-au înscris în cursă prof. univ. dr. Sorin Rugină (Facultatea de Medicină), prof. univ. dr. Octavian Unc (Facultatea de Medicină) și conf. univ. dr. Cristian Moșnianu (Facultatea de Istorie și Științe Politice).

Alegerile vor avea loc pe 25 martie.

Credit foto: cugetliber.ro, Facebook, ziuact.ro

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Trei candidați la funcția de rector al Universității Ovidius

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Modificări importante în domeniul sănătății

joi mart. 10 , 2016
Guvernul a majorat plafonul veniturilor până la care pensionarii sunt asigurați în sistemul de asigurări sociale de sănătate cu plata contribuției de la bugetul de stat, ceea ce va extinde categoria persoanelor care beneficiază de această măsură. Printr-o Ordonanță de urgență, Executivul a stabilit ca plata contribuției de asigurări sociale […]

V-ar putea interesa și: