Trei ciobani au fost amendați pentru că oile lor au ajuns pe Autostrada Constanța – București

Astăzi, în jurul orei 7.30, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe Autostrada A2, în zona km 157-160 – pod Cernavodă, pe carosabil (prima bandă) a pătruns o turmă de ovine, însoțită de conducători.

Polițiștii prezenți la fața locului au asigurat siguranța traficului rutier, fără crearea de restricții totale. Astfel, animalele au fost îndepărtate de pe partea carosabilă în primul punct unde acest lucru a fost posibil (după pod).

Pe parcursul activităților nu au fost înregistrate evenimente.

Totodată, polițiștii au identificat persoanele în cauză ca fiind 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 63 de ani. Aceștia au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare totală de 10.005 lei, respectiv 3.335 de lei fiecare, pentru pătrunderea, în calitate de pieton, pe autostradă și pentru conducerea unei turme de animale pe autostradă.

De asemenea, facem precizarea că, în acest interval de timp, nu a fost înregistrat niciun apel la 112 prin care să se aducă la cunoștință situația prezentată.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Trei ciobani au fost amendați pentru că oile lor au ajuns pe Autostrada Constanța – București

  1. Sa cumparam doar de la austrieci si olandezi chimicaleee! Moarte agriculturii romanesti, daca o mai fi ceva.
    Popor mioritic, dormi…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un student de la Facultatea de Medicină din Constanța, premiat de Direcția Națională Anticorupție

vin ian. 13 , 2023
La concursul de eseuri având ca tematică importanța combaterii corupției, organizat pe pagina oficială de Facebook a D.N.A., în prezența procurorului șef Crin Nicu Bologa și a conducerii D.N.A., au fost acordate premii celor mai bune lucrări. Premianții sunt: Locul I Ștefan Rareș Mindirigiu – Facultatea de Medicină Constanța, Universitatea […]

V-ar putea interesa și: