Trei constănțeni în SUA, la Congresul Mondial al Petrolului

România participă la lucrările Congresului Mondial al Petrolului, care se desfășoară la Houston, SUA, în perioada 5-9 decembrie. Din delegație face parte trei constănțeni.

De fapt, unul dintre ei o și conduce. Este vorba de George Niculescu, conduc delegația României. Ceilalți doi sunt Sorin Ciutureanu, director general Oil Terminal, și Gabriel Daraban, director comercial în companie. Din delegație mai fac parte reprezentanți ai Conpet și Transgaz.

„Într-un context energetic mondial cu multe provocări, cel de-al 23-lea Congres Mondial al Petrolului își propune să ofere participanților o platformă pentru dialog deschis, care să construiască punți între consumatori și producători, între Guverne și industrie, lideri și societate, precum și dezvoltări și soluții pentru producția și utilizarea durabilă a resurselor energetice ale lumii. Tema ediției din acest an va fi – Innovative Energy Solutions.”, a declarat George Niculescu.

România participă cu un Stand structurat de compania CONPET S.A., în cadrul Expoziției Internaționale care se organizează în marja fiecărei ediții a Congresului Mondial al Petrolului.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.