Trei mașini au luat foc lângă Salvare

O mașină a ars, noaptea trecută, în jurul orei 01.40, în zona Salvare din municipiul Constanța. Incendiul s-a extins la alte două autoturisme.

„Prima dată s-a auzit o explozie mare, urmată de alte 4-5 bubuituri!”, ne-a spus un martor ocular.

La fata locului au venit 3 autospeciale pentru stingerea incendiului.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Senatorul Ștefan Mihu a semnalat nereguli grave în desfășurarea alegerilor locale

lun oct. 5 , 2020
Senatorul social-democrat Ștefan Mihu a trimis o interpelare ministrului Afacerilor Interne prin care semnalează gravele nereguli în desfășurarea alegerilor locale din 27 septembrie 2020. Iată ce spune: „Alegerile locale s-au încheiat, dar consecințele neregulilor și, nu de puține ori, ale ilegalităților de tot felul care au caracterizat scrutinul din 27 […]
Stefan-Mihu-senator-PSD-Constanta

V-ar putea interesa și: