Trei mașini implicate într-un accident pe DN3

În cursul dimineții, pe drumul național DN 3, la km 62+800, în apropierea localității Lehliu, jud. Călăraşi, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate 3 autoturisme. Se pare că un autoturism a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat in coliziune cu celelalte două, în condițiile unui carosabil umed.

„Circulația rutieră se desfăşoară pe un fir, alternativ.”, spun reprezentanții DRDP Constanța.

Sursă foto: DRDP Constanța


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța a devenit un oraș mai mic decât Cluj-Napoca, Brașov sau chiar Borșa

mar ian. 18 , 2022
Orașele se extind sau se contractă în funcție de mai mulți factori. De pildă, dezvoltarea industrială sau migrația. Un raport întocmit de Banca Mondială despre orașe-magnet scoate la lumină cifre îngrijorătoare pentru Constanța. Suprafața orașului a crescut cu 85 de hectare (de la 5957 în 1993 la 6042 în 2020). […]
constanta de sus

V-ar putea interesa și: