Trei mașini, implicate într-un accident rutier în Ovidiu

Trei autoturisme au fost implicate, marți după-amiază, într-un accident rutier produs în localitatea Ovidiu, în dreptul sensului giratoriu de la Celsy.

Din primele informații, două persoane au fost rănite. Una dintre ele a rămas încarcerată, iar pentru scoaterea sa a fost nevoie de intervenția militarilor de la ISU Dobrogea, cu tehnica din dotare.

Circulația în zonă a fost îngreunată minute în șir.

În aceeași zonă a murit, într-un accident de mașină, fratele lui Liviu Vârciu.

Acesta a postat, pe 21 martie 2021, la 12 ani de la tragedie un mesaj adresat fratelui, pe contul său de socializare.

„Îmi lipsești frățiorul meu! 99 -JON! Au trecut atâția ani fara tine…”, a fost mesajul care a însoțit imaginea publicată de Liviu Vârciu.

„Regretul meu cel mai mare este că nu mi-am ajutat mai mult părinții, când trebuia, când eram în L.A și puteam. Și regret că nu am stat mai mult cu frate-miu”, a declarat Liviu Vârciu în urmă cu ceva vreme.

Știre în curs de actualizare.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

ANAF a demarat acțiuni de control la marii contribuabili

Thu Oct 21 , 2021
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a demarat 100 de acțiuni de control la operatori economici, pentru a verifica modul de conformare în ceea ce privește conectarea tuturor aparatelor de marcat electronice fiscale cu jurnal electronic, achiziționate și utilizate de către aceștia. La operatorii economici unde au fost finalizate verificările, inspectorii […]
anaf