Trei minori, reținuți după ce au tâlhărit femei și copii pe stradă

constanta de sus
Victimele erau amenințate cu violență, în stradă, și li se furau telefoanele mobile și poșetele

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale ai Poliției municipiului Medgidia, au identificat 4 tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, bănuiți de comiterea a patru infracțiuni de tâlhărie.

Astfel, în perioada 5-6 februarie a.c., tinerii ar fi sustras, prin amenințare cu acte de violență, 1 telefon mobil, bani și 2 poșete cu bunuri personale, aparținând unor persoane care se aflau pe stradă, în municipiul Constanța. Persoanele vătămate, 2 minori și două femei, au vârste cuprinse între 13 și 72 de ani.

„În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 9 februarie a.c., trei dintre tineri au fost conduși la sediul poliției pentru audieri și au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Astăzi, 10 februarie, aceștia urmează a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

TVR va reînființa canalele TVR Cultural și TVR Info

Thu Feb 10 , 2022
Consiliul de administrație al TVR a decis, aseară, reînființarea TVR Info și a TVR Cultural, a anunțat, azi, 10 februarie 2022, Dan Turturică (foto), preşedinte – director general al TVR. Hotărârea a fost luată cu 9 voturi „pentru”, 3 „împotrivă” (reprezentanții PSD) şi o abţinere (reprezentanta AUR). „Consiliul de administrație […]
tvr-dan-turturica