Trei mituri demontate de polițiștii de la Rutieră

Dialog aseară între un șofer și un polițist:

– Dar nu trebuia să fiți aici!
– De ce?
– Gabriela mi-a zis că sunteți pe strada cealaltă!
– Gabriela fiind cine?
– Fata asta care vorbește la Waze! Aveți ordin de serviciu pentru strada asta? Dacă mi-l arătați suflu…dacă nu aveți, nu suflu!

Dialogul de mai sus a fost postat de către Ministerul Afacerilor Interne, pe propria pagină de socializare. În urma acestui dialog au fost trase și câteva concluzii.

  1.  Nu vă bazați pe aplicațiile de navigație pentru a ne identifica în trafic, uneori și noi le folosim! Vedeți, Waze nu le știe chiar pe toate…
    2. Atunci când vă oprește, polițistul are obligația să se prezinte. Restul e legendă. Așa că nu-i cereți documente justificative de care ați aflat din postările binevoitorilor care caută soluții pentru a scăpa de lege! Asta e ca și cum vă urcați în autobuz și-i cereți șoferului să vă arate permisul, ITP-ul, testul psihologic etc!
    3. Dacă sunteți reticent și agresiv nu rezolvați nimic! Din contră, asta vă poate agrava situația.

„Apropo, există cineva dintre dumneavoastră care a cerut ordinul de serviciu, legitimația etc. când a fost oprit de poliție într-o altă țară? Ne puteți spune și nouă ce reacție au avut polițiștii?”, întreabă polițiștii.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cum a fost prima reprezentație a leilor de mare VIDEO FOTO

Sun May 20 , 2018
Constănțenii au umplut sala în care cei trei lei de mare de la Delfinariu au ținut prima reprezentație. Sute de oameni au vrut să-i vadă de aproape pe Sam, Kali și Inuk, dar mai ales au vrut să vadă ce au învățat în această lună, de când au fost aduși […]
lei de mare spectacol (1)