Trei nave aflate sub pavilion panamez au fost lovite de rachete rusești în Marea Neagră, una s-a scufundat

Trei nave aflate sub pavilion panamez au fost lovite de rachete rusești în Marea Neagră de la invadarea Ucrainei de către Rusia, a anunțat miercuri Autoritatea Maritimă din Panama, potrivit Reuters.

O navă comercială sub pavilion panamez a fost scufundată, iar alte două vase au fost avariate. Echipajele navelor sunt în siguranţă, au transmis reprezentanții Autorității Maritime din Panama.

„Ştim că trei ambarcaţiuni (sub pavilion panamez) au fost victime ale atacurilor cu rachete ruse. Una dintre aceste nave s-a scufundat, iar celelalte două plutesc, dar au suferit pagube materiale”, a transmis Noriel Arauz, administratorul Autorității Maritime din Panama.

Cele trei nave afectate sunt Namura Queen, Lord Nelson și Helt, iar autoritatea panameză nu a specificat data exactă când au fost lovite navele.

Cel puțin alte 10 nave sub pavilion din Panama sunt încă în Marea Neagră, a spus Arauz, adăugând că marina rusă restricționează accesul navelor în zonă.

Forţele navale ruse interzic unui număr de 200 până la 300 de nave comerciale ale diferitelor ţări să „iasă din Marea Neagră”, a denunţat şeful Autorităţii maritime panameze.

Vă recomandăm și:

Sursă foto: jurnalul.ro


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un copil de 11 ani, din Ucraina, a ajuns singur într-o unitate militară ca să lupte cu rușii

joi mart. 17 , 2022
Un băiat de numai 11 ani a ajuns noaptea, singur, la Borîspil, o localitate de la periferia sudică a Kievului, lângă aeroportul internațional, pentru a se înscrie în detașamentul local de apărare teritorială. Băiatul s-a îndreptat către baza TPO și a cerut să li se alăture militarilor, a povestit unul […]

V-ar putea interesa și: