Trei nave turcești de război intră în Portul Constanța

fregata turceasca
TCG HEYBELIADA este denumită și Corveta Națională

Trei nave de război aparținând Flotei Turce, participante la Exercițiul ”Steaua de Mare – 2016” planificat de către Forțele Navale Turce, vor intreprinde o vizită portuară la Constanța în perioada 03 – 04 aprilie 2016 având la comandă pe Contraamiral Yaşar ÇAMUR, Comandantul Grupului de Lucru pentru Zona de Vest.

Una dintre cele trei nave militare ce vor intreprinde vizita portuară este TCG HEYBELIADA, denumită și Corveta Națională, aceasta fiind construită în Turcia.

Pe parcursul vizitei portuare se va desfășura o scurtă croazieră pe mare cu nava militară TCG HEYBELIADA urmând ca la finalul acesteia să se semneze un Protocol de Cooperare între firmele din industria de apărare din Turcia, precum STM, ASELSAN, HAVELSAN și CSR din România, firme pretendente la modernizarea fregatelor Tip 22 din România.

La ceremonia de semnare a acestui protocol s-a planificat participarea demnitarilor și militarilor de ordin superior din Turcia și România


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poliția face angajări

Dum apr. 3 , 2016
La IPJ Constanţa sunt scoase la concurs 62 de posturi vacanţe de agenţi, din sursă externă, specializarea ordine publică, fiind prevăzute în cadrul Posturilor de Poliţie Comunale şi unul pentru reîncadrare a cadrelor în rezervă. Înscrierile se fac la sediul IPJ Constanţa, de luni până vineri, intervalul 09.00- 16.00, până […]

V-ar putea interesa și: