Trei parcări în centrul Constanței, care mai de care mai „meseriașe”

Marți după-amiază a fost, din nou, haos în traficul din Constanța. Ca de obicei, locurile de parcare în centru erau inexistente.

În lipsa parcărilor, dar și din cauza nesimțirii, unii șoferi au reușit adevărate performanțe. În imaginile de mai jos sunt surprinse trei mașini lăsat nu numai la întâmplare și chiar sfidător, marți după-amiază, în jurul magazinului Tomis Mall.

Locul 3 îl câștigă un șofer care a reușit să-și strecoare autoturismul pe trotuar, printre stâlp și semafor. Trebuie să recunoaștem că nu este totuși o performanță, sunt sute ca el.

Locul 2 îl atribuim acestui șofer de Skoda, despre care ai impresia că se asigură pentru a face dreapta. Prima bandă nu poate fi folosită în întregime. De fapt, nu se asigură. Omul parcase acolo, încurcând atât autoturismele, cât și autobuzele.

Locul 1 este ocupat de un șofer care și-a lăsat pur și simplu mașina la intrare în parcarea Tomis Mall. Pare greu de crezut, dar este parcat așa cum îl vedeți în imaginea de mai jos. A stat acolo cel puțin 10 minute. Cei care doreau să intre în parcarea subterană erau nevoiți să-l ocolească. Ce-i drept, lăsase loc în față, o mașină se putea strecura pentru a ajunge la barieră.

Vă recomandăm și:

Platforma pentru închirierea unui loc de parcare în municipiul Constanța este funcțională

Parcarea în Constanța, discriminatorie și printre cele mai scumpe din EuropaPuteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cele 22 de reguli care trebuie respectate pe plajă în acest an

mar iun. 1 , 2021
Miniștri Sănătății, Economiei și Mediului au publicat în Monitorul Oficial un ordin comun referitor la modul cum vom face plajă în acest an. Ordinul prevede respectarea unei distanțe de 2 m(stânga/dreapta, față/spate) între șezlongurile care sunt utilizate de persoane din familii diferite. Scaunele, șezlongurile și umbrelele trebuie folosite individual, fără […]
plaja in mamaia

V-ar putea interesa și: