Trei parcări în centrul Constanței, care mai de care mai „meseriașe”

Marți după-amiază a fost, din nou, haos în traficul din Constanța. Ca de obicei, locurile de parcare în centru erau inexistente.

În lipsa parcărilor, dar și din cauza nesimțirii, unii șoferi au reușit adevărate performanțe. În imaginile de mai jos sunt surprinse trei mașini lăsat nu numai la întâmplare și chiar sfidător, marți după-amiază, în jurul magazinului Tomis Mall.

Locul 3 îl câștigă un șofer care a reușit să-și strecoare autoturismul pe trotuar, printre stâlp și semafor. Trebuie să recunoaștem că nu este totuși o performanță, sunt sute ca el.

Locul 2 îl atribuim acestui șofer de Skoda, despre care ai impresia că se asigură pentru a face dreapta. Prima bandă nu poate fi folosită în întregime. De fapt, nu se asigură. Omul parcase acolo, încurcând atât autoturismele, cât și autobuzele.

Locul 1 este ocupat de un șofer care și-a lăsat pur și simplu mașina la intrare în parcarea Tomis Mall. Pare greu de crezut, dar este parcat așa cum îl vedeți în imaginea de mai jos. A stat acolo cel puțin 10 minute. Cei care doreau să intre în parcarea subterană erau nevoiți să-l ocolească. Ce-i drept, lăsase loc în față, o mașină se putea strecura pentru a ajunge la barieră.

Vă recomandăm și:

Platforma pentru închirierea unui loc de parcare în municipiul Constanța este funcțională

Parcarea în Constanța, discriminatorie și printre cele mai scumpe din Europaenergia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.