Trei persoane au dispărut de acasă. Le-ați văzut?

au dispărut de acasă
Doi dintre cei dispăruți. Pentru al treilea nu există fotografie (sursa: IPJ Constanța)

Trei persoane, din Constanța, Năvodari și Valu lui Traian, au dispărut de acasă în ultimele zile, iar poliția și familia vă cer ajutorul pentru a-i găsi.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui CRISTIAN PAUL RADU, în vârstă de 19 ani, din orașul Năvodari, județul Constanța. La data de 26 martie a.c., acesta a plecat de pe raza orașului Năvodari, fără a reveni până în prezent la adresa de domiciliu.

SEMNALMENTE

Înălţime 1,80 m, păr brunet tuns scurt, ten deschis, ochi căprui. La data dispariției era îmbrăcat cu o geacă de culoare maro, tricou alb, pantaloni tip blue-jeans și pantofi sport de culoare alb cu negru.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția orașului Năvodari, tel. 0241/ 50.23.70 sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611364 int.20005.

De asemenea, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia ALEXANDREI MARIA FLORESCU, în vârstă de 14 ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța. La data de 31 martie a.c., aceasta a plecat de pe raza localității Valu lui Traian, fără a reveni până în prezent la adresa de domiciliu.

SEMNALMENTE

Înălţime 1,67 m, greutate 67 de kilograme, păr șaten tuns scurt, ochi căprui. La data dispariției era îmbrăcată cu o cămașă în carouri roșu cu negru, pantaloni tip blue-jeans și pantofi sport albaștri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Postul de Poliție Valu lui Traian, tel. 0241/ 231007 sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611364 int.20005.

A treia persoană dispărută este MARIN PORA, în vârstă de 73 de ani, din orașul Năvodari, județul Constanța. La data de 29 martie a.c., acesta a plecat de pe raza municipiului Constanța, fără a reveni până în prezent la adresa de domiciliu.

SEMNALMENTE

Înălţime 1,60 m, greutate 50 de kilograme, păr grizonat tuns scurt, ten deschis, ochi căprui, față ovală. La data dispariției era îmbrăcat cu o geacă din piele de culoare neagră, șapcă neagră, pantaloni de culoare verde și pantofi sport negri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secția 3 Poliție, tel. 0241/ 50.26.05 sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611364 int.20005.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.