Trei persoane au murit înecate într-o singură zi

Trei persoane au murit înecate într-o singură zi, pe litoralul românesc.

Primul caz a avut loc în Olimp, al doilea în Costinești, iar al treilea în Mamaia. Detalii despre primele două cazuri găsiți AICI și AICI.

În Mamaia a pierit un bărbat de circa 60 de ani, care nu a mai putut fi salvat, în ciuda încercărilor medicilor de a-l resuscita.

Toate cele trei victime s-au aventurat în valuri deşi steagurile care interzic scăldatul sunt arborate pe majoritatea plajelor de pe litoralul românesc.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Sub semnul Centenarului” – spectacol-eveniment pentru toţi românii, la Constanţa!

mar aug. 21 , 2018
„Sub semnul Centenarului” este un spectacol-eveniment, prin care celebrăm valorile reale ale României mari, de acum 100 de ani şi din prezent. Spectacolul va avea loc în Piaţa Ovidiu, sâmbătă 25 august 2018, începând cu ora 21.30, pe o scenă montată special în acest scop, în faţa Muzeului de Istorie […]

V-ar putea interesa și: