Trei persoane, lovite de mașini chiar pe trecerile de pietoni

Trei accident grave au avut loc ieri noapte în județul Constanța. Doi bărbați au fost accidentați grav chiar când traversau pe trecerea de pietoni, o a treia persoană, o femeie, a suferit răni ușoare.

Ieri, în jurul orei 23.50, un bărbat de 49 de ani a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Constanța către Mangalia, pe a doua bandă și, ajungând la marcajul pietonal din centrul localității Tuzla, a surprins și accidentat grav un bărbat de 40 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Tot ieri, în jurul orei 21.50, un bărbat de 67 de ani a condus un autoturism pe strada Soveja din municipiul Constanța, dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu către strada Barbu Delavrancea și, ajungând în dreptul marcajului pietonal din zona unui restaurant, a surprins și accidentat grav un bărbat, de 56 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonilor, spun reprezentanții IPJ Constanța.

Și tot ieri, în jurul orei 22.35, o femeie de 34 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, dinspre strada Cumpenei către strada Caraiman, pe a doua bandă și, ajungând la marcajul pietonal din dreptul unei unități bancare, a surprins și accidentat ușor un bărbat de 56 de ani care, fiind sub influența băuturilor alcoolice (rezultat 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat) s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului.

În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare de cercetare penală.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Trafic îngreunat pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța

Thu Aug 6 , 2020
În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe bd. Mamaia nr. 83A, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe banda 3 de circulație, pe o porțiune de aproximativ 30 […]
raja constanța