Trei români au murit după ce s-au urmărit în trafic în Strasbourg

Sursă foto: Antena 3

Două familii de romi din Timișoara s-au urmărit cu mașinile de lux prin centrul Strasbourg-ului până au produs un accident mortal. Trei persoane au murit și şase au fost rănite.

Urmărirea ca-n filme s-a încheiat cu un accident dramatic între cele două vehicule, luni, în districtul Port-du-Rhin din Strasbourg. 

La fața locului s-au deplasat 26 de echipaje de salvare și pompieri, scrie voceatimisului.ro care citează presa franceză.

Până să ajungă personalul de prim-ajutor, două femei şi-au pierdut viaţa. O a treia victimă, un bărbat aflat în stop cardio-respirator, a murit puțin mai târziu.

Accidentul s-a produs între două autoturisme BMW, un model X5 și un Seria 7, pe fondul unei viteze excesive. 

Cele două familii de romi din Timișoara, una cu domiciliul în orașul francez, au avut un conflict început în plină stradă. Totul a culminat cu o urmărire ca-n filme pe străzile din Strasbourg, relatează presa franceză.

Din cauza vitezei, au murit trei oameni. Banari Cârpaci, soția și sora acesteia.

Cele două familii de romi se aflau în relații de rudenie, protagoniștii principali, Banari Cârpaci și Saban Stancu, fiind cumnați.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 thoughts on “Trei români au murit după ce s-au urmărit în trafic în Strasbourg

  1. Bine că n-au accidentat pe alții, nevinovați. Ăștia morți, vor fi repede înlocuiți cu unii, tot că ei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sud-estul României este regiunea cea mai puțin competitivă din toată Uniunea Europeană

mar mart. 28 , 2023
Sud-estul României este regiunea cea mai puțin competitivă din Uniunea Europeană, potrivit Indicelui Competitivității Regionale. Regiunea ocupă ultimul loc din cele 234 de regiuni ale UE, cu 44,9 puncte. Pe locul 233 este nord-estul României, cu 46,6 puncte. La polul opus, regiunile Utrecht şi Zuid-Holland, ambele din Ţările de Jos, […]

V-ar putea interesa și: