Trei scenarii pentru accesul la Neversea

neversea

Directorul de comunicare al Untold și Neversea, Edy Chereji, a anunțat că la cele două festivaluri de muzică ar putea participa doar persoane vaccinate, persoane cu anticorpi sau persoane negative la testele rapide, informează Monitorulcj.ro.

Cele două festivaluri – Neversea, anunțat pentru 8-11 iulie, și Untold, care ar urma să se desfășoare în perioada 5-8 august – au fost puse sub semnul întrebării de șeful DSU, Raed Arafat.

Edy Chereji a propus ca la festivaluri să poată participa doar persoanele care sunt vaccinate, persoanele care arată o dovadă a anticorpilor sau persoanele care sunt testate negativ la intrare.

„Intrarea la festival pe bază de certificat de vaccinare, test de anticorpi sau test rapid COVID-19. Acestea sunt trei dintre soluțiile și măsurile care credem noi că într-un mod cumulat ar putea să ajute și să permită reluarea activităților cu public. O măsură de genul distanțare socială este imposibilă.”, a precizat Edy Chereji.

Directorul de comunicare al Untold și Neversea vrea ca împreună cu autoritățile să găsească o soluție pentru ca festivalurile să se poată desfășura în acest an.

„Ne dorim să găsim această soluție alături de autorități. Aceasta a fost și rugămintea noastră, să nu renunțăm la această posibilitate de a reveni încetul cu încetul la normalitate. Și să ne punem la masă și să vedem care sunt scenariile posibile pentru această vară și care sunt măsurile pe care le-am putea pregăti astfel încât să avem o vară cu evenimente”, a precizat Edy Chereji.

„Nu putem spera, nu putem visa la o întoarcere la ceea ce a însemnat 2019. Dacă vom putea organiza evenimente, vor fi cu anumite compromisuri și măsuri care ne vor face să avem anumite limitări sau lucruri care ar putea să schimbe din experiența pe care oamenii o cunosc atunci când vine vorba de concerte și festivaluri” a conchis Edy Chereji.

NEVERSEA, cel mai mare festival de muzică de la malul Mării Negre, își așteaptă fanii în pași de dans, pe nisip, între 8 și 11 iulie, pe Insula Visurilor din Constanța.

Vă recomandăm și: E mai bine să putem sau să nu putem? Despre Raed Arafat și cum vom trăi vara aceasta

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Încă o zi de scădere a cazurilor de coronavirus în Constanța

Sun Feb 21 , 2021
Direcția de Sănătate Publică a anunțat, azi, o nouă scădere a cazurilor de coronavirus în Constanța. Astfel, incidență în municipiul Constanța a ajuns la 2,01 (cazuri la mia de locuitori) în municipiul Constanța, ceea ce corespunde cu 626 de cazuri active în ultimele două săptămâni. La nivelul județului, incidența este […]
economie in scadere