Trei șoferi din Constanța s-au ales cu dosare penale

Trei șoferi din Constanța s-au ales cu dosare penale, în urma controalelor efectuate de poliţişti în ultimele ore.

Astfel, la data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism în comuna Adamclisi, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Pe la 22.10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 224, dinspre Medgidia către localitatea Tortoman, și s-a răsturnat cu autoturismul în afara părții carosabile. În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale ușoare. Totodată, polițiștii au stabilit că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs și se afla sub influența băuturilor alcoolice, fapt pentru care i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Pe 19 decembrie, în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Murfatlar către Ciocârlia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Totodată, s-a stabilit că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Mașinile distruse în blocul care a luat foc au fost ridicate de Confort Urban. Polaris a amplasat containere suplimentare

Sun Dec 19 , 2021
Toate epavele mașinilor distruse în incendiu au fost ridicate de echipele Confort Urban, iar echipele de curățenie au început încă de la primele ore igienizarea zonei. De asemenea, Polaris M Holding a pus la dispoziția locatarilor containere de gunoi suplimentare pentru ca aceștia să poată arunca deșeurile strânse în urma […]
masini-incendiu-constanta-5