Trei știri care ne arată că trăim în România

ioan albu accident
Accidentul produs de fostul prefect Ioan Albu

Am citit, zilele acestea, trei știri care ne arată că trăim în România, o țară în care totul e posibil. Pentru unii, desigur.

  1. Fostul prefect al județului Constanța, Ioan Albu, fiul de milionar în euro, nu a făcut și nu va face nicio zi de închisoare după ce a omorât un om. A condus beat, cu sticla de vin deschisă în mașină, și a ucis un bărbat. Nu a stat nicio zi în arest, a primit o pedeapsă de închisoare cu suspendare. Familia victimei va primi 20.000 de euro drept despăgubire, de la asigurator.
  2. Un polițist legitimează un șofer care parcase ilegal, folosind metoda „avariile”. Adică, te doare-n cot de ceilalți, oprești unde vrei, dar pui avariile. Supărat că a fost legitimat, șoferul a dat cu mașina peste polițist. L-a luat în plin, ca la coridă. N-a fost reținut. Înțeleg că e fiul cuiva de la centru, din București.
  3. IPS Teodosie nu poartă mască nici când legea spune că trebuie. De exemplu, când e în mașină cu altcineva decât membrii familiei. Poliția îl oprește, dar nu îl amendează. De ce nu se aplică legea? Pentru că trăim în România. Țara lor…

Citește și:

Știrea care ne arată de ce România nu va fi niciodată Germania

„Sunt de doi ani în Anglia și m-au depășit numai 3 mașini. Una era condusă de un român.” De ce românii respectă regulile în străinătate, dar acasă nu?

Teoria Ferestrelor Sparte sau cum poate fi salvat un oraș

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.