Trei taximetriști au dat banii înapoi clienților și au plătit și amenzi de câte o mie de lei VIDEO

Zilele trecute, în timpul executării misiunilor de patrulare, polițiștii locali din Constanța au depistat 3 taximetriști care nu aveau în funcțiune aparatul de taxare, deși aveau clienți.

Aceștia au fost puși să restituie sumele încasate clienților și au fost sancționați cu 1.000 de lei fiecare, conform Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

Pentru a evita orice incident, cei care aleg taxiul ca mijloc de deplasare, ar fi bine să respecte câteva sfaturi, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

În primul rând, trebuie să aleagă doar mașinile inscripționate corespunzător, să verifice prețurile afișate pe portiere și dacă șoferul nu pornește aparatul de taxat din propria inițiativă, să îi ceară acest lucru.  

Orice problemă întâmpinată poate fi semnalată la Direcția Generală Poliția Locală, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a înființat o trecere de pietoni în Constanța

lun sept. 19 , 2022
Pentru a crește siguranța participanților la trafic, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a amenajat o trecere de pietoni prevăzută cu scuar median pe strada Soveja, în dreptul intersecției cu strada Steagului.   Trecerea de pietoni a fost marcată și semnalizată corespunzător. În zona axului drumului a fost […]

V-ar putea interesa și: