COMPLETARE: AU FOST GĂSIȚI Trei verișori au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Sunt căutați inclusiv cu un câine de urmă

COMPLETARE ora 14.27. Minorii au fost găsiți în Mamaia (zona clubului Nuba). Din primele verificări, nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

Astăzi, în jurul orei 09.40, poliţiştii orașului Techirghiol au fost sesizaţi cu privire la dispariţia a trei minori, IUSEIN GHIUNEY, ALI GELIL, ambii de 7 ani și ISMAIL SAIN, în vârstă de 8 ani, toți din orașul Techirghiol.

La data de 17 iunie, în jurul orei 11.00, cei trei minori au plecat, în mod voluntar, de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent.

La data dispariției, unul dintre minori purta haine de culoare închisă, cel de-al doilea pantaloni negri și o bluză albă, iar al treilea minor purta pantaloni de culoare deschisă și bluză neagră cu mâneci albe.

Din primele cercetări, copiii au urcat într-un autobuz care s-a îndreptat către Eforie. S-au transmis semnalmentele acestora către toate structurile de politie, se fac căutări în zona Eforie, cu un câine de urmă. Au fost surprinși de o cameră de supraveghere în Eforie.

În prezent sunt căutați cu aproximativ 40 de polițiști, cu criminalist și câine de urmă, participă la căutare celor 3 minori, în special pe raza localităților Eforie, Agigea, Lazu, dar și în municipiul Constanța. În activități sunt angrenați și jandarmi și polițiști locali.

Cei trei sunt verișori, stau toți într-o curte. Se pare că este pentru prima dată când pleacă de acasă. Obișnuiau să mai meargă singuri la un loc de joacă, dar se întorceau întotdeauna.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu minorii dispăruți, sunt rugaţi să contacteze Poliția orașului Techirghiol sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.