Trei zile de haos în zona Școlii Gheorghe Țițeica. Confort Urban închide strada Flămânda

Confort Urban a decis ca miercuri, 28 septembrie, să închidă strada Flămânda, care trece prin fața Școlii Gheorghe Țițeica, unde învață peste 1.500 de copii.

Echipele Confort Urban vor acționa mâine cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Flămânda, între strada Ion Lahovari și zona blocului TS6. Carosabilul va fi decopertat pentru a fi recondiționat cu un nou strat de asfalt de tip BA16.

„Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată total, între orele 08:30- 16:00. Lucrările vor continua joi, vineri și sâmbătă, cu restricții de trafic totale, în intervalul orar 07:30 – 16:00.”, a anunțat Primăria Constanța.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Instituția nu a precizat de ce aceste lucrări nu s-au făcut sau nu se fac în vacanța elevilor sau în weekend, când ar presupune un deranj mult mai mic.

Ținând cont și de lucrările din zona Trocadero, dar și de desființarea locurilor de parcare de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, putem spune că în zonă va fi haos cel puțin trei zile, miercuri, joi și vineri. Sâmbătă este mult mai puțin aglomerat.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Trei zile de haos în zona Școlii Gheorghe Țițeica. Confort Urban închide strada Flămânda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Un bărbat a murit prins în presa tractorului

Tue Sep 27 , 2022
Militarii de la ISU Constanța au fost solicitați, marți, să intervină la un accident care a avut loc pe câmpul aflat între localitățile Mireasa și Pantelimon. Un bărbat de 34 de ani a fost prins în presa tractorului. Au intervenit două echipa de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă […]