Trei zile de ploi, vijelii și izolat grindină

Meteorologii au emis o informare în legătura cu vremea din Constanța în următoarele zile.

Astfel, de pe 8 iunie, ora 11.00, până vineri, 11 iunie, ora 23.00, se va manifesta, în județul Constanța, o instabilitate atmosferică ridicată.

Vom avea parte și de averse ce vor avea caracter torențial, de descărcări electrice, dar și de intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și, izolat, grindină.

„În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apa vor depăși 15-20 l/mp, iar pe arii restrânse 25-30 l/mp.”, spun reprezentanții ISU Dobrogea.

Informarea se referă la tot județul Constanța, nu s-au specificat anumite zone.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pilonul 2 de pensii. Valoarea medie acumulată de un participant este de 10.670 lei

mar iun. 8 , 2021
Piața pensiilor private a fost cel mai puțin afectată de pandemia COVID-19, având în vedere politica de economisire și de investire pe termen lung. Pe parcursul timpului au existat episoade de volatilitate care au marcat fondurile de pensii private, însă activele acestora au înregistrat, per ansamblu, creșteri de la perioadă […]
bani lei

V-ar putea interesa și: