Trei zile de sporturi nautice și pe plajă la Techirghiol

club nautic roman

Peste 150 de sportivi își vor disputa locuri pe podium, timp de trei zile, la competițiile organizate în cadrul celor zece discipline sportive distincte ce vor fi practicate atât pe apă cât și pe plajă, la Techirghiol în perioada 10-12 septembrie, la prima ediție a Festivalului Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă.

Amplul eveniment sportiv, organizat de Clubul Nautic Român în parteneriat cu Asociația Județeană Sportul Pentru Toți și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport — Constanța, cu colaborarea Ligii Navale Române și a Primăriei Orașului Techirghiol, se adresează amatorilor de Yachting, Stand Up Padle (SUP), Windsurfing, Kitesurfing, Aquathlon, Caiac, Trasul de parâmă, Baterea bandulei la punct fix, Badminton și Volei pe plajă.

Festivalul Național al Sporturilor Nautice și pe plajă, ediția I, este un eveniment public dedicat sportului de masă fiind inclus de Federația Română Sportul pentru Toți (FRST) în calendarul competițional 2016 al evenimentelor programate sub egida celei de-a II-a ediții a Săptămânii Europene a Sportului, activitate cofinanțată de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus +.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

EXCLUSIV. Primarul Decebal Făgădău va avea un consilier personal

mar sept. 6 , 2016
Primarul Decebal Făgădău va avea un consilier personal. Sau o consilieră. Acesta va avea rolul de a mijloci relația dintre edil și mass-media, pe de o parte, și celelalte instituții și autorități care vin în contact cu primăria, pe de altă parte. Numele celui sau celei care va ocupa această […]

V-ar putea interesa și: