Trenul Contanța – Arad a deraiat

Ultimele vagoane au sărit de pe șine (foto: IGSU)

În această dimineața, în zona localității Băiești din județul Hunedoara, ultimele 2 vagoane din garnitura trenului Constanța – Arat, care transporta 120 de călători au deraiat.

Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au declara că, având în vedere numărul mare al ocupanților din cele două vagoane, aproximativ 20 de persoane, a fost activat imediat Planul Roșu de Intervenție.

După sosirea la fața locului a echipajelor ISU Hunedoara, pompierii au constatat ca în urma accidentului a rezultat o singură victima, cu posibile fracturi la membrele superioare. După acordarea asistentei medicale de urgență la fața locului, victima va fi transportată la spital.

Totodata, s-au facut verificări printre călători pentru identificarea si altor persoane cu leziuni în urma accidentului, însă celelalte persoane nu au nevoie de ingrijiri medicale.

Toți pasagerii vor fi preluati si transportati in siguranta la Petrosani.

Au intervenit la fata locului 4 echipaje de pompieri si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Hunedoara.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Guvernul dă o mână de ajutor jocurilor de noroc

Sun Dec 23 , 2018
Constanța, ca toate orașele din România, e plină de jocuri de noroc. Au apărut, la parterul blocurilor sau în alte spații, de la cazinouri la păcănele și firme de pariuri. Acum, toate acestea au primit o veste bună: vor plăti taxe mai mici. Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului prin care […]