Trenul groazei. Fără căldură, fără curent

Experiență de groază pentru pasagerii unui tren CFR.

Cei care s-au urcat în trenul IR 1682 de ora 18.30 care face legătura între București și Constanța au călătorit în condiții de Ev Mediu. Nu au avut nici căldură, nici curent.

Așa a decurs toată călătoria.

Experiența ne-a fost povestită de o studentă din Constanța care învață la o facultate din capitală.

Prețul unui bilet a fost de 36 de lei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Eroarea de fixație, fenomenul care prăbușește avioane și distruge Constanța

lun oct. 24 , 2022
Pe 7 martie 2007, un avion Boeing 737-400 cu 133 de pasageri la bord se apropia de aeroportul Internațional Adisutjipto din Indonezia. Zborul Garuda 200 plecase din Jakarta. Pilotul și copiloții erau extrem de experimentați. Căpitanul și pilotul comandant au fost Muhammad Marwoto Komar, în vârstă de 44 de ani, care […]
cristian hagi

V-ar putea interesa și: