Tronsonul delimitat de strada Ion Rațiu și bulevardul Mamaia va deveni cu sens unic

Tronsonul delimitat de strada Ion Rațiu și bulevardul Mamaia al bulevardului Tomis din Constanța va deveni cu sens unic.

Circulația rutieră pe acest bulevard important al orașului se va desfășura astfel:

  • două benzi cu sens unic către zona centrală
  • două benzi dedicate circulației mijloacelor de transport în comun, taxiurilor și autospecialelor de intervenție, cu circulație în ambele sensuri, câte o bandă pentru fiecare sens
  • piste pentru biciclete.

Benzile pentru mijlocele de transport în comun vor fi delimitate și semnalizate corespunzător prin indicatoare de informare și marcaje rutiere și vor fi amplasate lângă trotuare. De asemenea, se vor amenaja stații pentru autobuze pe ambele sensuri de deplasare.

Circulația pe bulevardul Tomis se desfășoară cu prioritate față de străzile laterale, cu excepția reglementărilor impuse de funcționarea semafoarelor de la intersecțiile cu bulevardul Mamaia, strada Nicolae Iorga și strada Ion Rațiu.

Măsura se va aplica începând cu 1 octombrie.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

35 de cazuri noi de coronavirus și un deces în Constanța

Tue Sep 29 , 2020
În județul Constanța s-au înregistrat, în ultimele 24 de ore, 35 de cazuri noi de coronavirus și un deces. A murit un bărbat de 67 de ani, Constanța, care avea comorbidități (hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate grad II). A decedat la Spitalul Municipal Medgidia. Este al 63-lea deces înregistrat în […]
coronavirus