FOTO. Trotuar impracticabil spre Universitatea Ovidius și Școala Petre Ispirescu

trotuar universitate

Unul din trotuarele care duce spre Universitatea Ovidius și Școala Petre Ispirescu din Constanța este impracticabil. Este vorba de cel aflat în partea dreaptă, spre sensul de mers spre campusul universitar. Cel din partea stângă este asfaltat, dar neîncăpător diminețile.

Problema a fost semnalată Primăriei Constanța, de circa două luni, dar nu s-a primit însă răspuns până în prezent.

Reprezentanți ai direcției Spații Verzi ne-au declarat însă că această situație este în vedere primăriei. Aceștia ne-au precizat că astăzi a început acțiunea edilitară „Curățăm Constanța noastră” și că în cadrul acesteia se va propune și igienizarea acestor spații. Până acum nu s-a intervenit în această zonă pentru că are „un iz privat”.

Campania „Curățăm Constanța noastră” este însă o bună oportunitate pentru Primăria Constanța și compania de salubritate să continue munca pe care o fac, dar și pentru noi, locuitorii orașului, să dăm o mână de ajutor, ca voluntari.

Cristian Hagi

Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Imaginea din cartierul Henri Coandă care o să vă surprindă, cu siguranță

lun oct. 2 , 2017
Henri Coandă, cartierul care a creat o mulțime de controverse în rândul constănțenilor, are și imagini surprinzătoare. Reporterii Constanța 100% au surprins una dintre acestea, zilele trecute. Un loc aflat în fața unuia dintre blocurile de tablă, foarte bine și frumos îngrijit, o oază de verdeață într-o zonă în care […]
Henri Coanda

V-ar putea interesa și: