Trotuare de granit în Constanța

După borduri de marmură, Primăria Constanța amenajează trotuare de granit.

Primăria Constanța a anunțat că desfășoară, prin Confort Urban SRL, ample lucrări de reabilitare a zonei destinate circulației pietonilor în cartierele Constanței.

Pe strada Mihai Viteazu, echipele administratorului drumului public continuă să monteze dale de granit în zona intersecției cu bulevardul Ferdinand. Ieri, muncitorii au asfaltat scuarul și zona destinată circulației pietonilor pe sensul de mers dinspre bulevardul Ferdinand.

De asemenea, se reabilitează trotuarele pe strada Mircea cel Bătrân, în zona Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dobrogea” al județului Constanța iar pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu se montează dale de granit.

Pe strada Unirii, între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor, echipele SC Confort Urban SRL continuă lucrările de pregătire a terenului în vederea asfaltării.

Primăria face apel către locuitorii orașului să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări.

Sursă foto, video: Primăria Constanța


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

R.A.D.E.T. Constanța are 17 locuri de muncă disponibile

mie oct. 2 , 2019
R.A.D.E.T. Constanța, societate în insolvență și cu pierderi financiare colosale, angajează personal. Iată ce posturi sunt disponibile:  – electrician – (1 post)    Condiții necesare:  – calificare de electrician;  – disponibilitate efectuare ture 12/24;  – angajarea se face cu probă de lucru;  – constituie avantaj experiența în domeniu;  – constituie […]
radet constanța

V-ar putea interesa și: