Trotuarele de pe bd. Alexandru Lăpușneanu din Constanța: pe-aici nu se trece!

BULEVARDUL ALEXANDRU LĂPUȘNEANU DIN CONSTANȚA – NICI PARCĂRI, DAR NICI TROTUARE

Primăria Constanța a început lucrările de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu. Se lucrează la porțiunea situată între City Mall și intrarea în stațiunea Mamaia.

Mai mulți constănțeni care locuiesc în zonă ne-au atras atenția asupra unui lucru care le creează un mare disconfort: toate trotuarele de pe porțiunea amintită mai sus, care are circa 1,2 kilometri, au fost decopertate și nu mai pot fi folosite.

„Este un haos de nedescris. E șantier peste tot. Oare de ce nu s-a putut lucra pe porțiuni? De ce s-au stricat kilometri întregi? Îl invităm pe domnul primar aici să plimbe un căruț cu un copil să vedem cum se descurcă. Suntem obligați să mergem pe stradă, printre mașini.”, ne-a transmis o mămică din zonă.

Am fost, miercuri după-amiază, să verificăm, la fața locului, dacă lucrurile stau așa. Aveți mai jos o filmare realizată din mașină, ca să putem surprinde trotuarele de pe ambele părți. Da, locuitorii au dreptate.

Mai mult decât atât, se anunță o perioadă lungă de disconfort. Miercuri după-amiază, când nu era încă ora 15.00, nu am surprins niciun muncitor la fața locului, ceea ce ne face să credem că lucrările vor dura mult și bine.

bd alexandr lapusneanu

Cum spuneam, reabilitarea bulevardului presupune și desființarea locurilor de parcare de pe prima bandă, care va fi destinată mijloacelor de transport în comun. Rămâne de văzut unde vor parca cei care-și lăsau mașinile în zonă, în condițiile în care deja există un deficit imens de locuri de parcare nu numai acolo, ci în întregul oraș.

Vă recomandăm și:

USR rămâne la modelul Mazăre; nu vrea să aplice sistemul european de parcare rezidențială și în Constanța

Parcarea cu plată goală, trotuarele pline de mașini

Cum fentează turiștii taxa de parcare din Mamaia

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea3 thoughts on “Trotuarele de pe bd. Alexandru Lăpușneanu din Constanța: pe-aici nu se trece!

  1. Hotie la drumul mare ,lucrari ptr. firmele de casa .Borduri dale si betoane ,astea aduc profitul (nu conteaza daca-s oportune sau nu)

  2. Votam usr pnl vrem schimbare!
    LUATI SCHIMBARE CONASILOR! CA LA CLUJ AVETI schimbare:))))

  3. Abia acum presa realizează dezorganizarea în desfășurarea lucrărilor dereabilitarecai rutierein Constanța.??
    Dar varianta? Lucrarile începute la deschiderea sezo ului nici acum nu sunt definitivate!
    Dar la ce ora se începe lucrul pe Lăpușneanu? Cate utilaje stau fara lucrători?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Momente superbe la Dance Sea-mphony: dansând pe Metallica VIDEO

Wed Aug 18 , 2021
Dance Sea-mphony aduce momente superbe pentru constănțeni și turiști. În fiecare seară, de la ora 20.00, dansatorii încântă publicul pe unele din cele mai cunoscute melodii. Vorbim nu numai despre muzică clasică, dar și despre rock. De pildă, despre Metallica. Mai jos îi puteți vedea pe dansatori pe ritmurile celebrei […]
dance seamphony