Trotuarul din fața centrului Jean Constantin, blocat de șmecheri

Tânăra în scaun cu rotile nu are pe unde să treacă

Trotuarul din fața centrului Jean Constantin este blocat constante de șmecheri, care își parchează mașinile până în zid, blocând astfel circulația.

Așa i s-a întâmplat unei tinere care se deplasează cu ajutorul unui cărucior. După ce a fost la un eveniment organizat la centru, a fost practic blocată pe trotuar, pentru că nu putea înainta din cauza unui Volkswagen care parcase pe aproape toată lățimea.

Povestea s-a repetat și astăzi, protagonistul fiind, de data aceasta, șoferul unui BMW.

Din informațiile noastre, poliția a mai dat amenzi. Soluția, însă, pentru ca șoferii nesimțiți să nu mai parcheze așa este montarea unor stâlpi la marginea trotuarului.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Trotuarul din fața centrului Jean Constantin, blocat de șmecheri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un motociclist s-a accidentat într-un sens giratoriu din Mamaia

sâm mai 5 , 2018
Sâmbătă, 5 mai, la ora 06.20, un bărbat, de 35 de ani, a condus o motocicletă, pe bulevardul Mamaia, din stațiune, dinspre municipiul Constanța către Năvodari și, ajungând la intersecția tip sens giratoriu din dreptul hotel Delta, a pierdut controlul asupra direcției către dreapta, lovind bordura. În urma accidentului rutier, […]

V-ar putea interesa și: