Trupa Zbumzzi ajunge duminică la Eforie Aqua Park

Duminică, 16 august, reprezentanții Eforie Aqua Park plusează cu un spectacol nou, oferit de Trupa Zbumzzi, care îi va anima pe cei mici și pe cei mari, deopotrivă.

Dans și distracție cu Trupa Zbumzzi

Caravana Zbumzzi ajunge duminică, 16 august, la Eforie Aqua Park! Cei mici și adulții cu suflet de copil vor lua parte la un spectacol interactiv, bazat pe teatru, dans și muzică.

La MiniDiscoteca Zbumzzi, copiii cântă, dansează și interacționează cu membrii trupei. Amintirile frumoase de la Eforie Aqua Park trebuie păstrate, astfel că toți piticii se vor putea fotografia cu vedetele Zbumzzi.

Echipa Zbumzzi are trei membri cu pregătire în domeniul artelor spectacolului și animație socio-educativă. Tinerii studenți la Actorie au format Trupa Zbumzzi, după ce au observat că cei mici au nevoie de atenție, de comunicare și de educație prin joc și distracție.

O vară magică, la Eforie Aqua Park

Nici adulții nu au timp să se plictisească la Eforie Aqua Park. Ei se pot antrena la aqua zumba cu instructorul de fitness Starlin Belen, iar anul acesta, reprezentanții parcului acvatic le oferă și greutăți speciale pentru apă. Când obosesc, ei pot merge în zona de relaxare, în care  îi așteaptă un expert în arta masajului sau se pot delecta cu un cocktail, pe care îl pot savura în piscină.

Ingredientul principal care face senzație în parcul acvatic din Eforie Aqua Park este apa. În piscină sau pe toboganele acvatice, vizitatorii au nenumărate posibilități de distracție și pot participa la concursuri, pentru petrecerea unei zile de neuitat.

Turiștii și constănțenii care doresc să petreacă o zi sau mai multe la Eforie Aqua Park sunt așteptați în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cazuri de coronavirus la Curtea de Conturi Constanța

Thu Aug 13 , 2020
Direcția de Sănătate Publică din Constanța a anunțat că la Curtea de Conturi au fost depistate două cazuri de coronavirus. Un caz a fost confirmat pe data de 11 august, iar cel de-al doilea ieri, 12 august. Fiind vorba de două cazuri, nu a fost declarat focar COVID-19 la instituție. […]
curtea de conturi constanta