TSD Constanța a împărțit sute de stegulețe tricolore


Tinerii social-democrați constănțeni au serbat sâmbătă Ziua Drapelului Național.

Organizația de Tineret a PSD Constanța a înmânat peste 500 de stegulețe tricolore constănțenilor ce se aflau la orele prânzului în centrul istoric al orașului.

  

Inițiativa tinerilor se numește “TSD pentru România” și face parte din programul de acțiune “TSD – promovăm valorile și tradițiile românești”.

“Prin inițiativa noastră de azi facem un apel la conservarea valorilor românești și promovarea simbolurilor naționale. Drapelul este cea mai de preț emblemă a națiunii, însumează frumusețea valorilor românești și alcătuirea sa desemnează verticalitatea, egalitatea de șanse și solidaritatea ca principii pe baza cărora România s-a clădit ca țară demnă și liberă.” a declarat președintele TSD Constanța, Costin Răsăuțeanu.

Încă din 1848, Tricolorul este celebrat ca Drapel Național în data de 26 iunie.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Felix Stroe, noul președinte PSD Constanța

Mon Jun 29 , 2015
Alegeri fără surprize și scandal, la PSD Constanța. Felix Stroe este noul preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa. Acesta a fost ales cu 629 de voturi “pentru” şi 5 “împotrivă”. Emoționat, acesta spus că se va lupta pentru partid și că două zile pe săptămână va fi la București pentru a rezolva […]