Tudorel Chesoi, aproape de alegători. VIDEO

chesoi 3kTudorel Chesoi, candidat independent pentru Consiliul Municipal Constanța, s-a întâlnit în aceste zile cu alegători din mai multe zone ale orașului.

Acesta a discutat cu constănțenii despre hotărârile de consiliu pe care le-a depus deja, despre ce a realizat în acești ani pentru ei, dar și despre proiectele pe care le are pentru următorii patru ani.

”Oamenii au fost receptivi și foarte interesați de subiecte precum RADET. Le-am promis că nu mă voi lăsa intimidat și că voi lupta în continuare pentru ca gigacaloria să scadă la circa o treime din cât este acum, dar și pentru ca taxele de debranșare să scadă”, a spus Tudorel Chesoi.

Acesta le-a vorbit și despre cum a reușit să reducă impozitul plătit pentru clădirile în care funcționează societăți comerciale sau cabinete de medici, notari, avocați, etc. Unii dintre aceștia știau de reușita sa și l-au felicitat, alții nu aflaseră că el este inițiatorul proiectului care i-a scutit de la plata unor sume mari de bani către bugetul local. Tudorel Chesoi a precizat că toate proiectele sale sunt făcute pentru constănțeni și că nici el, personal, și nici familia sa nu are nimic de câștigat de pe urma lor.

”Mă bucur că există cineva care se luptă pentru noi. De astfel de oameni avem nevoie în Consiliul Local. Sper să câștige și să fie la fel de activ și în următorii ani”, a spus un alegător.

Tudorel Chesoi poate fi găsit pe buletinul de vot pentru Consiliul Municipal Constanța, pe pagina 9, poziția 15.

Citiți și: Tudorel Chesoi, scrisoare deschisă către alegători


 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CV-ul secret al lui Gigi Chiru

joi iun. 2 , 2016
Gigi Chiru are un program electoral ambițios prin care vrea să dezvolte municipiul Constanța. Candidatul ALDE spune că vrea să urmeze exemplul unor ingineri celebri, precum Saligny. Mi-a declarat asta în direct, într-o emisiune la Dobrogea TV. Puteți urmări mai jos secvența. L-am întrebat cum se poate compara cu Saligny, […]

V-ar putea interesa și: