Tudorel Chesoi, dezlănțuit la adresa lui Decebal Făgădău: „Administrația publică a ignorat pur și simplu o mare parte a orașului nostru”

Tudorel Chesoi și o parte din echipa țărăniștilor

Tudorel Chesoi, președintele Alianței Național Țărăniste, a organizat o conferință de presă inedită, în spatele unor blocuri din cartierul Inel 2. Acesta s-a dezlănțuit la adresa lui Decebal Făgădău, despre care spune că se află la conducerea orașului de 10 ani, dar nu a reușit să facă nici măcar unele lucruri absolut firești, cum ar fi puțină ordine și curățenie.

„Noi țineam pasul cu Bucureștiul, eram pe locul 2. Acum cred că suntem pe ultimele locuri și o spun cu tristețe. De vină nu sunteți nici dv, nici eu, de vină este administrația locală, condusă de Decebal Făgădău, în calitate de viceprimar și primar, de 10 ani. Domnii viceprimari și domnul primar nu au nicio justificare pentru modul cum arată aceste zone, de fapt trei sferturi din orașul nostru. Administrația publică a ignorat pur și simplu o mare parte a orașului nostru”, a declarat Tudorel Chesoi.

Acesta speră ca noua administrație să nu mai fie condusă de Decebal Făgădău și să înceapă să facă ordine și curățenie în spatele blocurilor.

Tudorel Chesoi, însoțit de o parte din echipa sa, a prezentat și modul jalnic în care arată băncuțele din această zonă a orașului. De fapt, nu se pot numi băncuțe. Una singură se poate folosi, celelalte sunt distruse.

„Am trecut pe lângă acea băncuță. Imaginați-vă cum stau rândunicile pe o creangă. Așa stăteau și cetățenii, mai-mai să cadă”, a spus acesta.

tudorel chesoi alianța național țărănistă
„Băncuță” în cartierul Inel 2 din municipiul Constanța

Președintele ANȚ a discutat și cu o parte din locatarii din zonă, cărora le-a prezentat planurile sale, dar și proiectele pe care le-a realizat în calitate de consilier, în perioada 2012 – 2016.

Conferință de presă in zona Inel 2 a lui Tudorel Chesoi, candidat la Primăria Constanța.

Publicată de Constanta 100% pe Marţi, 14 iulie 2020
Imagini surprinse în direct din timpul conferinței de presă

Pentru zona respectivă, Tudorel Chesoi a propus construirea unei parcări supraterane sau subterane de peste 300 de locuri, a unui loc de joacă și a unui parc. A promis că, dacă va fi ales și nu le face rapis, își va prezenta demisia.

Tudorel Chesoi. În spate, ceea ce ar fi trebuit să fie o băncuță

Tudorel Chesoi va candida la funcția de primar al municipiului Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published.