Tudorel Chesoi: „Îi rog pe toți constănțenii și nu numai să consume produse românești”

Tudorel Chesoi în propria seră

Tudorel Chesoi a adresat un mesaj public de sprijinire a agriculturii românește.

„Îi rog pe toți constănțenii și nu numai să consume produse românești. Să susținem agricultura României”, spune acesta.

Mesajul a fost transmis chiar din sera pe care acesta o îngrijește zi de zi, seră aflată în curtea locuinței sale, în orașul Constanța.

„Ocupați cu problemele vieții de zi cu zi, am uitat, poate, care sunt adevăratele valori pentru care ar trebui sa acordam mai mult timp. Eu, in aceasta perioada de izolare, am redescoperit plăcerea de a cultiva pământul. Va invit sa vedeți și aștept să împărtășiți cu mine pasiunile dumneavoastră.”, a spus acesta, pe pagina sa oficială de Facebook.

https://www.facebook.com/chesoi.tudorel/videos/10216951702568943

Tudorel Chesoi a fost consilier municipal și consilier județean. În prezent este președintele Alianței Național Țărăniste Constanța și vicepreședinte la nivel național.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

600 de constănțeni cer redeschiderea bisericilor ortodoxe. Prefectul Niculescu: „Biblia este plină de pilde care ne îndeamnă să fim răbdători”

Mon May 4 , 2020
În ultimele zile, peste 600 de petiții au fost trimise pe adresa de e-mail oficială a Instituției Prefectului – Județul Constanța. În aceste solicitări venite din partea cetățenilor, se cere deschiderea lăcașelor de cult ortodoxe din județul Constanța, pentru enoriașii care doresc să participe la slujbe. Le mulțumim tuturor celor […]
prefectul Constanței, George Niculescu

V-ar putea interesa și: